Arı hastalıkları

Arı hastalıkları teşhis ve bal analiz laboratuarı.
Marka: Haymar
Ürün Kodu: hybl04
Bal, Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’nde belirtilen açıklaması ; arıların doğal yollarla topladıktan sonra kendine özgü maddelerle değişikliğe uğrattığı, su içeriğini düşürdüğü ve petekte depolayarak olgunlaştırdığı, doğası gereği kristalleşebilen doğal ürün olarak ifade edilmektedir.Bal iç..
10,00TL
Vergiler Hariç:10,00TL
Marka: Haymar
Ürün Kodu: hylb03
Hastalık şüphesi bulunan yavrulu peteklerden 10*10 c. boyutunda kesilerek naylon kağıda sarılır.Haymar Arıcılık adına 204421671 anlaşmo no ile ptt kargoya numune verilir.Kargo ödemesini lütfen yapmayınız.Avrupa yavru çürüklüğü etmeni olan Melissococcus Pluton bakterisi tespit edilmey..
240,00TL
Vergiler Hariç:240,00TL
Marka: Haymar
Ürün Kodu: hy_lb_05
58-90 brixBalın su içeriğini belirlemek için kullanılır.Ayarlanabilir manuel odaklamaSadece ortam ışığı yeterli olur.Kolay kullanım ve kalibrasyon...
349,00TL
Vergiler Hariç:349,00TL
Marka: Haymar
Ürün Kodu: hylb01
Cam Kavanoza hastalık şüphesi olan 20-30 adet arı koyulur.Haymar Arıcılık adına 204421671 anlaşmo no ile ptt kargoya numune verilir.Kargo ödemesini lütfen yapmayınız.Kolonilerinizde Nosema Ceranae ve Nosema Apis bulaşıklığı spor sayımı yapılarak tespit edsilir.Sonuç 48 saat içerisinde ma..
120,00TL
Vergiler Hariç:120,00TL
Marka: Haymar
Ürün Kodu: hylb02
Hastalık şüphesi bulunan yavrulu peteklerden 10*10 c. boyutunda kesilerek naylon kağıda sarılır.Haymar Arıcılık adına 204421671 anlaşmo no ile ptt kargoya numune verilir.Kargo ödemesini lütfen yapmayınız.Amerikan yavru çürüklüğü etmeni olan Paenibacillus larvae bakterisi tespit edilm..
240,00TL
Vergiler Hariç:240,00TL
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)