-
Alışveriş sepetiniz boş!
Arı hastalıkları teşhis ve bal analiz laboratuarı.
Bal, Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’nde belirtilen açıklaması ; arıların doğal yollarla topladıktan sonra kendine özgü maddelerle değişikliğe uğrattığı, su içeriğini düşürdüğü ve petekte depolayarak olgunlaştırdığı, doğası gereği kristalleşebilen doğal ürün olarak ifade edilmektedir.Bal iç..
4.000,00 ₺
Vergiler Hariç:4.000,00 ₺
58-90 brixBalın su içeriğini belirlemek için kullanılır.Ayarlanabilir manuel odaklamaSadece ortam ışığı yeterli olur.Kolay kullanım ve kalibrasyon...
1.090,00 ₺
Vergiler Hariç:1.090,00 ₺
Cam Kavanoza hastalık şüphesi olan 20-30 adet arı koyulur.Haymar Arıcılık adına 204421671 anlaşmo no ile ptt kargoya numune verilir.Kargo ödemesini lütfen yapmayınız.Kolonilerinizde Nosema Ceranae ve Nosema Apis bulaşıklığı spor sayımı yapılarak tespit edsilir.Sonuç 48 saat içerisinde ma..
120,00 ₺
Vergiler Hariç:120,00 ₺
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)